Wpis z mikrobloga

@Satan_Was_a_Babyboomer

@T3sla a ja właśnie robię jajecznicę z pomidorami


Aż postanowiłem sprawdzić i o ile sama koncepcja inna niż moja, ale też wydaje się spoko. Ścisłemu jednak czytając, że ona nie wie jak sparzyć pomidora XD Nacinamy X od strony przeciwnej niż szypułka bo szypułka będzie "trzymać" skórkę nawet po parzeniu.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: Raz zrobiłem na podstawie jej przepisu, w zasadzie z ciekawości makaron z burratą, teraz robię co miesiąc. A kiedyś zrobilem zębacza z przepisu Oddasz fartucha ale miałem tylko mąkę kukurydzianą i zamieniłem składniki, nie wiem jakie reakcje chemiczne tam zaszły ale ryba wyszła niebieska, jak z tuszem z dlugopisu. Okropna w smaku, nawet pies nie chciał. To sobie myślę, napiszę innym ku przestrodze by nie mieszali w przepisie i
  • Odpowiedz