Aktywne Wpisy

ish_waw +719
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +238
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

#dzieci #alimenty #rodzina #zwiazki
źródło: IMG_2468
Pobierzprzy 4300-5100 brutto to jakiś skandal.
Przy takich zarobkach już mogę zrobić sobie gromadkę dzieci czy nie?
Poza tym pensje są w brutto, wtf xD
Co to za g---o tablica xD
Skoro mają płacić po połowie, to rozumiem, że opieka naprzemienna?
Czy chcesz, żeby baba, która sama została z dzieckiem płaciła 50% na
Płacił bym połowę wypłaty jako alimenty ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ciekawe co miałbym zrobić z pozostałym hajsem. Sprzedać mieszkanie - jeśli mam, wyznając je, a mieszkać w jakimś pokoiku?
Xd
Co za matoły. Chaty i działki za miliony, drugi próg podatkowy zaraz osiągną ludzie z minimalną, jakieś chore alimenty, pomysły bykowego, co jeszcze? Pałą w łeb na zachętę? Gdzie jo żyja.