Wpis z mikrobloga

Idę z wujkiem na grób ojca, żeby się za niego pomodlić. Nic się nie stanie, prawda? Prawda?

Gram już drugi raz, strasznie zacna gierka. To jak wygląda, to jak brzmi. Ciekawe czy Yotei będzie odcinaniem kuponów czy przewyższy pierwszą część?

Aż mi łezka na sam koniec poleciała :(

Gra oczywiście cierpi na ubiaktywności, ale ja je akurat lubię. No i te misje przyjacielskie w większości są meh.

Zostało DLC.

#gry #ps5 #ps4 #ghostoftsushima
Mega_Smieszek - Idę z wujkiem na grób ojca, żeby się za niego pomodlić. Nic się nie s...

źródło: temp_file3439706039744190309

Pobierz
Mega_Smieszek - Idę z wujkiem na grób ojca, żeby się za niego pomodlić. Nic się nie s...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek: zrobiłem platynę i generalnie gra mi się podobała bardzo, ale różnica w jakości między estetyką i wątkiem głównym (świetnymi) a masą filler contentu (słabego) jest niesamowita. No i gra z czasem robi się o wiele za łatwa.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek Giera była spoko, ale nic wybitnego. Bardziej przyjemny średniak. Jednak ma jeden zajebisty moment, kiedy rozmawiasz z wujem i tam pada tekst między postaciami (lecę z pamięci, więc mogę coś lekko pochrzanić) - Nie masz honoru. A ty jesteś jego więźniem.
  • Odpowiedz