Wpis z mikrobloga

Wypłacaj gotówkę w Euro wprost z bankomatu, sprawdź, jakie to proste, taka ich mać! Ach, zapomniałem: PO DOBRYM KURSIE :DDDD

Tylko czemu pazerne pacany nie napiszecie od razu jasno, że nie ma możliwości wypłaty z konta rozliczanego w Eurach, czy korzystając z własnej usługi wielowalutowej, jedyna możliwość to wypłata z konta rozliczanego w złotówkach, po złodziejskim kursie 4,70??? Przynajmniej czasu bym nie tracił na szukanie dwuwalutowego bankomatu.
W tym czasie kurs sprzedaży we wcale nie najtańszym kantorze za rogiem: 4,32, kurs kupna € na moim własnym koncie: 4,22

I tak, ja wiem, że interes ma się kręcić, dwóch klientów widząc kwotę zakupu waluty parsknie śmiechem i anuluje transakcję, trzeci nie potrafiąc liczyć bądź spiesząc się zaakceptuje i to na tym trzecim biznesplan się opiera, ale u licha, dużą międzynarodową firmą jesteście, serio tak chcecie byc postrzegani przez własnych klientów? Jak obrzydliwi lichwiarze?
#euronet #finanse
Jarek_P - Wypłacaj gotówkę w Euro wprost z bankomatu, sprawdź, jakie to proste, taka ...

źródło: image

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarek_P:
Scamonet to już raczej nie ma zbyt wiele opinii do tracenia.
Chyba już od samego powstania próbują wycyckać użytkowników jak tylko się da. To kursy, to zachęcanie do wydruku potwierdzenia które jest płatne. Już nie pamiętam co to było, ale już dobrych 15 lat temu unikałem bankomatów euronetu z powodu jakiejś tam afery z naciąganiem.
  • Odpowiedz