Wpis z mikrobloga

Kurde, budzi się człowiek z rana, odpala monitor a tu taki ptaszek. I no jestem przekonany, że wczoraj tego nie było, pracuję na jasnych dokumentach, zobaczyłbym to od razu tak jak z rana, nie ma też raczej mowy że coś w niego uderzyło (no chyba, że mucha messerschmit). Ale nawet jeśli to z zewnątrz nie ma żadnej ryski ani wgłębienia, to coś jakby głębiej. Uznają coś takiego na reklamacji czy szkoda się bujać? Monitor to Gigabyte G34WQCP kupiony w Morele. Na dead pixel bym machnął ręką, ale to ma z 5 pikseli

#kiciochpyta #zalesie #monitory #kiciochpyta #elektronika
iErdo - Kurde, budzi się człowiek z rana, odpala monitor a tu taki ptaszek. I no jest...

źródło: Screenshot 2025-07-24 104837

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fejk_nejm: a skąd miałeś pewność, że to ten owad, tak z ciekawości xd U ciebie jest mocno rozmyte faktycznie, u mnie ostre krawędzie, ale długość niemalże identyczna
  • Odpowiedz
@iErdo: Bo widziałem, że biegał sobie w środku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz chyba na nie okres jest, bo ostatnio miałem jakieś na koszulce. Może u mnie siedzi głębiej, nie wiem, poszukaj sobie w googlach thrips lcd/dead bugs lcd to zobaczysz podobne do swojego.
  • Odpowiedz