Wpis z mikrobloga

Rynek nieruchomości r-------y
Rynek pracy r-------y
Rynek matrymonialny r-------y

I pośrodku tego p---------u ty - 170 cm huop ze wsi, ubogi, średnio lotny, introwertyczna p---a, z poważnymi defektami urody ehh
#przegryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiluxpl: jest różnica pomiędzy willą 15 km od dużego miasta, a czymś co wygląda jak z XVII wieku gdzie najbliższe dino jest 30 kilometrów dalej

Bogaci ludzie nie chcą mieszkać obok studentów
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke: No tak i z gownowyplaty ma molizowsc dojezdzania godzine czy pare godzin do wiekszego miasta na rozmowy, rozgladania sie za mieszkaniem, kaucja. O jakiej ty pracy dorywczej na wsi mowisz, o zbieraniu puszek ktore sa wyzbierane od zuli? Jaka praca na wsi, w pobliskim zakladzie kilkanascie, kilkadziesiat lat albo w dino xd chlopie.
  • Odpowiedz
@krzywy_kanister Najlepiej to płakać ze się nie da i poklepywać po plecach innych przegrywów, co?

Ja chcąc wyjechać ze swojego p---------a, najpierw pojechałem na 2.5 miesiąca do fabryki smrodu w NL a po powrocie wziąłem z urzędu pracy 8k bonu na przesiedlenie (bezwrotnie).
Mając 19 lat miałem 20k na przeprowadzkę w 3 miesiące + kilka k zaoszczędzone jak mieszkałem z rodzicami.
Od 9 lat siedzę w mieście wojewódzkim i nie mam
  • Odpowiedz
@The_ZoltArR przecież im to pasuje matka upierze posprząta utrzyma a oni se mogą całe w nie siedzieć przed kompem i nic nie robić, także nie oczekuj od tych pasożytów że będą chcieli zmienić swoje życie bo im jest tak zwyczajnie dobrze
  • Odpowiedz