@Jasper666: To chyba u ciebie tak działa, ja należę do tych co to aktywizuje XD Mnie to hydroksyzyna usypia, ale następnego dnia nawet przy 10mg czuje się jak na kacu zniszczony xD
Skutki uboczne przyjmowania melatoniny występują dość rzadko i należą do nich nudności, nadmierna senność, bóle głowy, nadmierne pocenie się, rozdrażnienie, nerwowość, zawroty głowy oraz dziwne, atypowe sny. Skutki uboczne przyjmowania melatoniny mogą się nasilić w przypadku przyjęcia zbyt dużej dawki
@Donlipao: Akurat sporo osób mówi, że ma dziwne sny po melatoninie, wspominają o tym też badania, choć temat nie był jakoś głębiej zbadany.
Żeby nie być gołosłownym to jest to wspominane m.in. w "Effects of Melatonin on Dream Bizarreness Among Male and Female College Students" i "An association between geomagnetic activity and dream bizarreness".
A jak ktoś ma problem z mocno rozregulowanym zegarem biologicznym to zamiast faszerować się lekami lub
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: IMG_1142
Pobierzrównież mam dziwne sny po 5mg ;)
Żeby nie być gołosłownym to jest to wspominane m.in. w "Effects of Melatonin on Dream Bizarreness Among Male
and Female College Students" i "An association between geomagnetic activity and dream bizarreness".
A jak ktoś ma problem z mocno rozregulowanym zegarem biologicznym to zamiast faszerować się lekami lub