Wpis z mikrobloga

Doxylamina bez recepty. Na początek pół tabletki, ewentualnie imovane ale to już receptę trzeba. Melatonina to dobra dla dziadków w dpsie jest.
  • Odpowiedz
@Jasper666: To chyba u ciebie tak działa, ja należę do tych co to aktywizuje XD Mnie to hydroksyzyna usypia, ale następnego dnia nawet przy 10mg czuje się jak na kacu zniszczony xD
  • Odpowiedz
@Donlipao:

Skutki uboczne przyjmowania melatoniny występują dość rzadko i należą do nich nudności, nadmierna senność, bóle głowy, nadmierne pocenie się, rozdrażnienie, nerwowość, zawroty głowy oraz dziwne, atypowe sny. Skutki uboczne przyjmowania melatoniny mogą się nasilić w przypadku przyjęcia zbyt dużej dawki

również mam dziwne sny po 5mg ;)
  • Odpowiedz
@Donlipao: Akurat sporo osób mówi, że ma dziwne sny po melatoninie, wspominają o tym też badania, choć temat nie był jakoś głębiej zbadany.

Żeby nie być gołosłownym to jest to wspominane m.in. w "Effects of Melatonin on Dream Bizarreness Among Male
and Female College Students" i "An association between geomagnetic activity and dream bizarreness".

A jak ktoś ma problem z mocno rozregulowanym zegarem biologicznym to zamiast faszerować się lekami lub
  • Odpowiedz