Ciekawi mnie jaki byłby odbiór i odzew, gdyby podobny film wyszedł od męskiego influ na temat jeżdżenia w wyłącznie męskiej grupie i idących za tym plusów.
Lubię Mambę za jej relacje z zawodów, ale to mi już trąci jakimś feministycznym kryzysem wieku średniego i usilnym tworzeniem sztucznych podziałów i szukaniem problemu na siłę.
Dobrze, że jestem aspołeczny i w 90% jeżdżę sam, bo czasem te rowerowe grupki wzajemnej adoracji przyprawiają o mdłości.
@_djg_: kobiece influ rowerowe to rak xd moja różowa wypisała się ze śledzenia mamby i ministry kolarstwa(?) bo już nie mogła tego znieść xd chociaż w przypadku mamby mam wrażenie, że tak jak mówisz, dopiero od niedawna zaczęło jej się odklejać.
Tworzenie wszędzie podziałów baby vs chłopy jest chore, a ten filmik to nie wiem po co powstał skoro w komentarzach potem pisze, że baby też potrafią być złe, a
chociaż w przypadku mamby mam wrażenie, że tak jak mówisz, dopiero od niedawna zaczęło jej się odklejać.
@matumat: Bo od stosunkowo niedawna przeszła na pełen etat influencera. Może to dlatego. U mnie dostała prywatnego bana za fikołki nt współpracy z giantem: kiedyś pochwaliła się że jej chłop ma nowy rower, marki wiadomej, no i ludzie zaczęli jej wypominać gdzie oznaczenie zgodne z wymogami UOKiK. Zaczęła robić jakieś fikołki i odwracać
Lubię Mambę za jej relacje z zawodów, ale to mi już trąci jakimś feministycznym kryzysem wieku średniego i usilnym tworzeniem sztucznych podziałów i szukaniem problemu na siłę.
Dobrze, że jestem aspołeczny i w 90% jeżdżę sam, bo czasem te rowerowe grupki wzajemnej adoracji przyprawiają o mdłości.
#rower #sport #rozowepaski #feministki
Tworzenie wszędzie podziałów baby vs chłopy jest chore, a ten filmik to nie wiem po co powstał skoro w komentarzach potem pisze, że baby też potrafią być złe, a
@matumat: Bo od stosunkowo niedawna przeszła na pełen etat influencera. Może to dlatego.
U mnie dostała prywatnego bana za fikołki nt współpracy z giantem: kiedyś pochwaliła się że jej chłop ma nowy rower, marki wiadomej, no i ludzie zaczęli jej wypominać gdzie oznaczenie zgodne z wymogami UOKiK. Zaczęła robić jakieś fikołki i odwracać