Wpis z mikrobloga

W życiu to się jednak liczy zaradność życiowa

Gdy ja zdobywałem świadectwa z paskiem, Julka wagarowała i bawiła się z łobuzami
Gdy ja robiłem nocami projekty na polibudzie, Julka co drugi dzień imprezowała na europeistyce
Gdy ja robiłem nadgodziny w korpo i siwiałem ze stresu, Julka wychodziła na piątą kawę na ploteczki w urzędzie

Następnie Julka ożeniła się z Chadem i ma wypasioną własnościową willę pod miastem i jeździ nowym BMW z salonu, wakacje na Bali
A ja gniję od 1 do 1 na wynajmie klitki i bez perspektyw na lepsze jutro

Kurtyna

#blackpill
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steppenwolf12: tyle kwalifikacji i gnijesz od 1 do 1 na wynajmie? Problem jest ewidentnie w tobie

a tak poważnie, to budowania relacji i podejmowania decyzji nie uczą w szkołach/ na polibudach i często ludzie suksesu mieli na ten aspekt w------e
  • Odpowiedz
bo kobiety są dużo bardziej pragmatyczne, potrafią budować wiele znajomości dla zysku i całe życie handlują swoją tzipą żeby ją sprzedać jak najlepiej.

@centerario: Szkoda, że to nieprawda i jest mi ciężko nawet z budowaniem zwykłych znajomości ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#blackpill

@steppenwolf12: Co to ma wspólnego z blackpillem? Równie dobrze jakaś kobieta mogłaby opisać historię, że ona się uczyła, harowała itp.,
  • Odpowiedz
@centerario: budować czyli wybrać faceta co ma siana xD

U mnie na studiach była wykładowczyni która mówiła że baby są bardziej zaradne bo studentki 4 roku kosmetologi już miały dzieci i mieszkania natomiast faceci na polibudzie dojeżdżali tramwajem xzd
  • Odpowiedz
@steppenwolf12: też znam taka - przez całe studia chyba żadnego egzaminu nie zaliczyła w pierwszym terminie, impreza w medyku co tydzień, nieraz przychodziła na kacu na zajęcia ale na poznała bardzo szybko pewnego kujona anestezjologa i teraz robi sobie w jakiejś klinice medycyny estetycznej w Warszawie parę godzin w tygodniu, jeździ takim samochodem że ja może w wieku 50lat będę dopuszczony do obejrzenia go w salonie i mieszka w wypasionym
  • Odpowiedz