Wpis z mikrobloga

czasami mnie o dowód w sklepie pytają, nie mierz wszystkich swoją miarą ulana piczo 8===>

@sotarKratos: Wiem, wiem, was wszystkich o dowód pytają i każdy podstarzały Polak to młody bóg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@straggler2: 36? serio? typiara wygląda jakby była po 50. Sam jestem dwa lata młodszy ale jakbym stanął koło niej to by ludzie myśleli, że z matką idę. Dramat. Nic o siebie te baby nie dbają. Swoją drogą to podziwiam Cię chłopie, że Ci się chce takie 'księżniczki' zabawiać. Mają ego w------e w kosmos i wyżej srają niż dupę mają. Z taką facjatą i dwoma dzieciakami to bym nie wybrzydzał, a
  • Odpowiedz
@straggler2: sam się poniżasz pisząc do takiej xD zajmij się swoim życiem i daj sobie spokój z babami albo pisz do młodszych, bo nie wiem czego się spodziewałeś po takiej karynie.
  • Odpowiedz
@T3sla różnie bywa, ostatnio poznałem taką co miała 38 lat i przy żadnej 20tce w ostatnich latach mi tak nie dygnął zaganiacz. Czułem się jakbym to ja znów miał 20 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
po co komu taka laska xd? no pytam serio, jaki jest benefit z niej?

przecież ona ma 50 iq, jest wiekowa, dzieciata, średnio miła

@Dietetyq: A to mało jest spermiarzy o podobnym poziomie inteligencji, którzy nie mają żadnych wymagań? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dramat. Nic
  • Odpowiedz