Wpis z mikrobloga

@nexe: ostatnia odpowiedź TOP xD A ci którzy udają że tak się nie dzieje, oczywiście dziwnym przypadkiem mają moje wymowne notatki "XD" na ich profilach, cóż za przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@nexe: porównała karła 178 cm do kaleki na wózku xD ale złomowanie konkretne xD mogła na koniec jeszcze zapytać goscia czy rozważa samobója dla dobra świata xD
  • Odpowiedz
@nexe: chatgps mowi, ze ona tez ponizej sredniej klamczuszka:

Wartość ~180 cm dla mężczyzn i ~165 cm dla kobiet jest szeroko uznawana za reprezentatywną i pojawia się w wielu opracowaniach (rankingi międzynarodowe, medyczne, publicystyczne).
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: kuźwa, moja Julka uważa że jestem niski bo mam 188cm ( ͡ ͜ʖ ͡)

Zawsze mam bekę jak przy jej znajomych (kobietach) to mówię a ona z przekonaniem potwierdza (hehhehehheh).

Nawet pułk reprezentacyjny Wojska Polskiego to max. 190cm więc 1,88m i niski to gruba przesada.

No ale kobieca logika. Inny facet niski, gruby, stary i łysy - "ale kiedyś był przystojny", swój (no cóż)
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: Napisałeś, jakim obronćą może byc niski facet, to ci odpisałem jakim może być. On był tylko przykładem, jest masa niskich facetów ktorzy r-----------ą wysokich z latwoscia.
  • Odpowiedz
@Seterian: napisałeś debilny komentarz i jeszcze w to brniesz. Naprawdę taki głupi jesteś, żeby nie rozumieć, że raczej żadna niska dziewczyna nie ma szansy znaleźć sobie niskiego obrońcy z umiejętnościami jednego z najlepszych bokserów w historii? O czym ty pierdzielisz, typie?
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: To jeszcze raz bo nie rozumiesz. Zadałes pytanie z tezą: jakim obrońcą może byc niski męzczyzna, sugerując ,że żadnym. Odpowiedziałem ci podając przykład (taki który bedziesz znał) negując twoją teze. Tutaj tak naprawde sie dyskusja konczy. Uczepiłeś się tego, że to akurat Mike Tyson, ale jeden przykład tutaj wystarczył by cie wyprowadzic z błędu. Jest masa zawodników sztuk walki albo przykładów roznych filmików w internecie gdzie zwykli niscy mezczyzni
  • Odpowiedz
To jeszcze raz bo nie rozumiesz. Zadałes pytanie z tezą: jakim obrońcą może byc niski męzczyzna, sugerując ,że żadnym.

@Seterian: i chodziło mi o PRZECIĘTNEGO niskiego mężczyznę w porównaniu do PRZECIĘTNEGO wysokiego mężczyzny. Dalej mi się nie chciało czytać tych twoich wysrywów. nara
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: przeciętny niski mężczyzna z normalnym poziomem teścia znacznie łatwiej zbuduje muskulature, jak i jest mniej narażony na wszelkiego rodzaju zwyrodnienia i choroby wysokiego wzrostu. Czytając twoje wysrywy współczułem twojemu rozmówcy xD
  • Odpowiedz
przeciętny niski mężczyzna z normalnym poziomem teścia znacznie łatwiej zbuduje muskulature, jak i jest mniej narażony na wszelkiego rodzaju zwyrodnienia i choroby wysokiego wzrostu.

@Kremuwczan: O czym ty mordo piszesz? xDDD
  • Odpowiedz