Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +48
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

okoboji +31
witam, dzień dobry.
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-3 o 00.28.16
Pobierz

USDC na Polygon -> Circle: Token Minter → 0x000…0
no i tu mi się ślad urywa. Rozumiem, że skorzystano z bridge Circle’s CCTP I token z polygon został spalony na adresie 0x000, ale jak sprawdzić na jaką sieć został przeniesiony?
Obstawiam ethereum, ale chciałem zobaczyć gdzie dalej poleciała transakcja.
Ktoś byłby w stanie wytłumaczyć jak to prześledzić? Są jakieś narzędzia darmowe do tego?
#kryptowaluty #ethereum
Gdzie znaleźć te argumenty? W transakcji na portfelu null0x000?
@MeksykEuropy: Zakladam ze widzisz transakcje jak na przyklad https://etherscan.io/tx/0xe796811feeb75a3550bbba3adc9596383f9d9b428fafc1f3d5b201f74b9a82ca klikasz more details i widzisz jaka funkcja zostala zawolana potem decode input data i zobaczysz jakie zostaly parametry moze tam cos zobaczysz.
To wcale nie musi sie udac to moze byc bardziej skomplikowany kontrakt gdzie to nie jest takie proste albo c-----y bridge ktory dziala off chain