Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mathas: bo Wrocław to najbardziej odległa dzielnica Kijowa i deweloperuchy kierują swoją ofertę do ukraińców, a ich stać
  • Odpowiedz
@Mathas: zalezy gdzie, 14k np poludnik 17 (inwesstycja archikjm obok karkonowskiej) lokalizacja obok a4 bielan sky tower rynek 10minut strefa to jest top lokalizacja, ale 14k jakies jagodno albo polnoc to odklejka na maximusa wiec zalezy wszystko
  • Odpowiedz
  • 0
@Mathas przesadzasz. Nie wiem w co celujesz: metraż, lokalizacja. Ale są inwestycje które zaczynały po 12-13k a w radiu są już reklamy że po 9.9k. Sam kupowałem 1.5roku temu i zaczynali na "mojej" inwestycji z cenami na poziomem 13-15. A teraz największe metraże idą po już za 11k a może i 10k jak negocjujesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@ostr_y: Braniborska, Nowa Pabianicka, Krakowska - wszystko ceny wywalone w kosmos. Raczej celuję w południe, północ czy Maślice mi nie leżą, a Jagodno za daleko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mathas możesz popatrzeć na DomDev na Międzyleskiej i Develia teraz też tam rusza z PrzyParku. Trochę drożej masz dalej DD na hubskiej i krakowskiej. Develia na Pięknej. Na armii krajowej masz I2 i Temar. Tani i dalej masz Develia na Orawskiej.
  • Odpowiedz
@Mathas: w centrum Warszawy też ceny nie spadają. To wykopowa bańka, a jak sam bierzesz się za szukanie mieszkania to przychodzi rzeczywistość. Jak zobaczyłem ceny we Wrocławiu to kupiłem większe i tańsze mieszkanie 2,5km za miastem. Stać nas na kredyt, ale milion+ za Jagodno? 1,5mln za jakieś Krakowskie albo Różankę? I potem co miesiąc oddawać 2 tygodnie wakacji w Tajlandii do banku? xD
  • Odpowiedz