Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

#heheszki #wlochy #policja #modameska
źródło: armani
Pobierz@malinq: ty jesteś niepoważny? zwróć uwagę na spodnie i rozmieszczenie kieszeni, na szerokość tych spodni w udach aby było można łatwo schować sprzęt podczas służby, na niskie buty taktyczno bojowe które bardzo ułatwią szybki bieg i porównaj to z pierwszym zdjęciem...
@picasssss1: typowa karyna która bez żadnego uzasadnienia i argumentów myśli że kilkunastogodzinna służba to tylko wygląd munduru a nie jego przydatność
edit: tfu jednak jeszcze gorzej typ udający babe
#usunkonto zielonka
źródło: w%C5%82oski-carabinieri-z-policjant-motocykl-rzym-w%C5%82ochy
Pobierzźródło: Kombinezon-sk%C3%B3rzany-m%C4%99ski-dwucz%C4%99%C5%9Bciowy-Tschul-750-black-1
Pobierzźródło: foto5
Pobierzźródło: polska-policja
PobierzTak, Armani zaprojektował mundury... ale w 1988 roku i od samego początku są uznawana za jedne z bardziej eleganckich i męskich ubiorów służb. Więc nawet jeśli zarzucimy im
źródło: image
Pobierz@lvbie_placki no jak typowi dresiarze.
Policja ma być widoczna z daleka, żeby zapobiegać oraz moc ich szybko znaleźć w razie potrzeby.
@raszko754: a Ty jesteś poważny skoro chcesz dać chłopakom na motocykle niskie buty? xD