Wpis z mikrobloga

Cześć, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jednej gry z dzieciństwa, bo od kilku dni przeszukuję cały internet i nie mogę znaleźć. Jedyne co pamiętam, to to, że prawdopodobnie to była jakby interaktywna opowieść z polskim lektorem. Pamiętam że (chyba) cała gra to była książka której strony się przewijało. Na początku gry było lustro i za nim lub w nim jakiś diabeł. To lustro pękło i na kolejnych stronach tej książki znajdowało się kawałki lustra. Niestety totalnie nic więcej nie pamiętam, bo miałem może z kilka lat. Gra raczej z 1995-2000. Proszę o pomoc, bo oszaleję jak nie znajdę :) #nostalgia #gry #pcmasterrace #cybermycha #komputerswiatgry #cdaction #retrogaming
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@RAKIE7A dziękuję za odpowiedź, ale to nie to. Tam dosłownie cała gra to była otwarta książka na ekranie. Przewijało się tylko strony (chyba że to było jakieś demo i tylko to pamiętam). Nie sterowało się żadną postacią, ani nie zmieniała się lokacja. To mogła być jakaś minigierka. Pamiętam tylko że bałem się tego jak byłem dzieckiem, stąd moja chęć znalezienia tego :)
  • Odpowiedz
@RAKIE7A: Ale jaki widok był w grze? Była kreskówkowa czy realistyczna? Poruszało się jakąś postacią czy tylko klikało po ekranie?
  • Odpowiedz
  • 0
@RAKIE7A tylko się klikało po ekranie. Grafika ciężko powiedzieć bo pamiętam tylko że cały interfejs to jakby otwarta książka i tam była treść typu tekst, obraz jakiś itp
  • Odpowiedz