Wpis z mikrobloga

Jak to wygląda z tą nową akcyzą na efajki? Miało być niby od początku lipca, ale żadnych zmian w cenach jeszcze nie widziałem. Wiadomo jak ta podwyżka będzie się miała do grzałek do podów? +40 zł za sztukę, opakowanie?

Druga rzecz, o którą chciałem zapytać to zakupy zza granicy. Poluję na Xlim 2 Pro DNA, którego nigdzie w Polsce nie ma, a np. w UK (ecigone) jest za 30 funtów. Z jakimi sklepami nie ma problemów z dostawą? Liquidy też wchodzą w grę?
#epapierosy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak to wygląda z tą nową akcyzą na efajki? Miało być niby od początku lipca, ale żadnych zmian w cenach jeszcze nie widziałem.

@peterr767: to poczekaj jeszcze trochę jak zejdą stany magazynowe. 7 dych za 10ml liquidu i 6 dych za watę i kawałek metalu/plastiku - co to w ogóle za poroniony pomysł że p------------ą akcyzę na coś co nie ma w sobie nikotyny. To tak jakby dowalić akcyzę na
  • Odpowiedz
@peterr767: jak sprzedawca opyli to co ma na półce to wystawi z nowymi cenami. Lub wycofa. Ja już prawie nigdzie nie mogę dostać moich smaków do Crystala czy Vuse. Pale już co zostało. Co dalej. Nie wiem. 🤷🏼‍♀️
  • Odpowiedz