Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

absurd, który niedługo się skończy, człowiek, przez szatański plan, został wrzucony do systemu, który jest zaprzeczeniem jego naturalnych potrzeb i habitatu
#nieruchomosci #takaprawda #kredyt
1. Nie radzą sobie, dlatego muszą korzystać z pomocy psychologów, którzy stali się niezbędni w tym systemie, aby utrzymać i zwiększać produktywność
2. Kredyt zwiększa ich motywację do pracy, bez niego by jeszcze wpadli na pomysł, aby nie pracować i nie brać nadgodzin, a gospodarka musi się kręcić
3. Ale w zamian otrzymują elegancki apartament w którym mogą oddać się przyjemnościom jak konsumpcja treści cyfrowych i jedzenie dowożone przez
@Zopyross: Normalnie, zaciągnąlem kredyt na +- 10% moich dochodów. więc miniratka nie zaprząta mi zbytnio głowy. Dodatkowo stałe oprocentowanie także wraz z rosnącą inflacją jeszcze bardziej się dewaluuuje.
Większy dyskomfort miałbym jesli może życie i mieszkanie zależne byłoby od widzimisię landlorda zwłaszcza że mam dzieci.
@Zopyross: normalnie xd ja to w ogóle zapomniałem że mam kredyt.
@Defined: Jeszcze, żeby to była prawda......w praktyce, na jeden 70 metrowy lokal mieszkalny (ostatnie piętro i skrajny) przypada 145 mikroapartamentów albo innych, 50 metrowych ersatzów, w których słychać biegające po suficie dzieci sąsiada
Chyba wezmę jakieś auto w leasing konsumencki ¯\(ツ)/¯
Tak tak wiadomo mieszkania tylko dla 10% najbogatszych, niech sobie skupują inwestycyjnie ciekawe co się wtedy stanie xD A nie, nie muszę się zastanawiać bo ta patologia się właśnie teraz dzieje.
Niech