Aktywne Wpisy
Tec1976 +167
Dajcie parę plusów statecznemu mirkowi ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3406544112337243619
Pobierz
Kojaan +1
Co niebieskich tak przyciąga do kobiet z #borderline ? Pytam serio, bo miałam w pracy styczność z dwiema takimi i ledwo z nimi dawałam radę funkcjonować po paru dniach, a co dopiero w związku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, wiem, że każdy zasługuje na miłość i tak dalej.
#psychologia #zaburzenia #logikaniebieskichpaskow
Tak, wiem, że każdy zasługuje na miłość i tak dalej.
#psychologia #zaburzenia #logikaniebieskichpaskow

#humorobrazkowy #heheszki #wykop30plus
źródło: temp_file3946348957117099553
Pobierzźródło: cover6
PobierzTeściu tak się zachowuje zawsze jak z nim jeżdżę po Śląsku, szczególnie po Rudzie Śląskiej. A tutaj to kopał ziemniaki, a tędy szedł do babci jak roznosił mleko w zimie, a tutaj się bawił na polu, a teraz tam magazyn stoi. Najbardziej dumny
Wycięli połowę parku żeby zrobić drogę. Niby to ważna droga której w c--j brakowało i człowiek o tym wie, ale i tak za każdym razem gdy to widzę marudzę bo sentyment wygrywa xD
Nostalgia to dziwne uczucie -
@markhausen: Słusznie jest dumny.
źródło: theWorldYouWereBornInNoLongerExists
Pobierz@markhausen: Przemijanie to jedna z tych rzeczy która nas dopadnie prędzej lub później. Najpierw zamknie się nasz ulubiony osiedlowy sklep, potem zdechnie nasz pies/kot, potem wybudują nowe osiedle w miejscu gdzie w dzieciństwie chodziliśmy na lodowisko, potem zaczął umierać nasi dziadkowie, rodzice i cała reszta rodziny. Na starość wszystko co nas będzie otaczać nie będzie tym z czym dorastaliśmy.
To wszystko
@markhausen: jak przyszedłem na świat, to było g---o. Jak chodziłem do podstawówki, to było g---o. Jak chodziłem do szkoły średniej, to było g---o. Jak zacząłem pracować i dalej pracuję, to nadal jest g---o i chyba nawet coraz większe.
Nie mam złudzeń, że jak w
O jakieś dwadzieścia kilka lat.
I jak czasem tam wpadnę rowerem to mam niesamowity mindfuck.
@markhausen: heh, to moja babcia lvl 88 miała tak jak przejeżdżaliśmy koło lasu w drodze do jej domu (tylko że sądziła ten las z 40-50 lat temu) ale miała, bo już tamtędy nie jeździmy ... Bo lasu już nie ma:/ raz byliśmy to myślałem że
Aż mi żal teścia, bo on z kolei