Wpis z mikrobloga

@Pietruchoowy: zależy od tolerancji. co to znaczy by było dobrze? to jest mało rozrywkowa substancja, jak szukasz odlotów to nie tutaj.
1mg to maks bez tolerancji leczniczo dla większości ludzi (pomijając mało wrażliwych na daną substancję albo ekstremalnie pobudzonych).
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: 1-2mg bez tolerancji. więcej odradzam dla normalnych ludzi.
to za słabe jest na bardzo złe stany jak dla mnie, potrafiłem jak miałem kryzys w--------ć 8mg z niską tolerancją ( rozłożone na 8h?) i nadal się tak sobie czułem.

urywa film i zachowujesz się jak dałn wypisując p------e/żenujące rzeczy do ludzi. nie polecam
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: mi się po żadnym benzo nigdy nie kręciło w głowie, w znaczeniu jak po alko, ze faktycznie wiruje. tylko się potykałem o własne nogi / znosiło na zakrętach.

no tak, po tych lekach jesteś p--------y i tyle jak zjesz za dużo. to nie jest rozrywkowe zbytnio

to się w pełni załaduje pewnie gdzieś po 45-80 minutach, jak zjadłeś z 20 minut temu to będzie gorzej (ale nie dużo gorzej
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: nie rób tego. to gwarancja urwanego filmu z brakiem tolerancji praktycznie.
i można zapomnieć o oddychaniu jak się przesadzi z dawką. dosłownie, to hamuje ośrodek oddechowy w mózgu (ale to też nie jest tak, zę się udusisz bo wypijesz piwko jak jesteś zdrowy, trzeba się nieco bardziej postarać)

idź spac, jak się położysz i zamkniesz oczy to spore szanse, ze uśniesz
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: benzo i depresja to srednie połączenie, ale nie mnie to oceniać.
rozważ l4 na głowę, bo jak tak dalej pójdzie to dostaniesz dyscyplinarkę za przyjście n-------m do pracy
  • Odpowiedz