Wpis z mikrobloga

Nie mam nic do większości kierowców, rowerzystów, pieszych ani żadnych innych uczestników ruchu, ale motocyklistów kur*a nienawidzę. Jeżdżą tymi jeb*nymi, głośnymi pierdzikami w środku nocy - w mieście, na wsi, w lesie. Nigdzie nie uciekniesz od tych dzbanów. W nocy spać nie można, w lesie nie można nacieszyć się ciszą. Nawet jak jedziesz samochodem to musisz uważać bo każdy jeden jeździ slalomem albo wyprzedza na zakazie.

Istnieje tyle innych hobby które nie wk*rwiają innych ludzi.

#motocykle #zalesie #prawojazdy
TheDziobaker - Nie mam nic do większości kierowców, rowerzystów, pieszych ani żadnych...

źródło: fff

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheDziobaker: Pelna zgoda ale sa wyjatki.

Idziemy kiedys na szlaku z pieselem i z daleka slyszymy warkot. Albo motory albo drwale z pilami spalinowymi. Sie okazalo ze motory.

3 lebkow w wieku na oko 14-17 lat. Jak nas zobaczyli to zgasili silniki i dotoczyli sie do nas. Zapytali czy nie bediemy mieli nic przeciwko ze oni se tedy przejada (sic!). My szczeki na ziemi
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: to jest ogólne bycie debilem który lubi zwracać na siebie uwagę. Motor, 20 letnie BMW w gazie czy nawet głośnik w autobusie. W tym przypadku to jest małpa na motocyklu a nie motocyklista.
  • Odpowiedz
@GomezNieWiedzial Powyżej 100 km/h i tak już wiatr przegłusza, a jak tacy jeżdżą tylko w koło komina krótkie dystanse to im to nie przeszkadza. To tak z technicznej strony. Ale to i tak trzeba być debilem xD

Ja bym chciał mieć cichszy wydech u siebie, bo na pewno po 28 latach nie tłumi tak jak nowy. Ale znowu bym musiał ulepić coś własnego od zera bo nie da rady nic po
  • Odpowiedz
@smoczykutaz7: Miałem swego czasu w 125 wsadzoną atrapę krótkiego SC Project i nie mogę się zgodzić z tym, że wiatr jest w stanie to zagłuszyć xD Jazda ZX6R na fabrycznym wydechu to bajka w porównaniu do tych pierdzących gratów. Gdybym miał kiedyś zmieniać wydech, to tylko i wyłącznie na coś cichego jak dłuższy homologowany Akrap czy Leo Vince aby wyglądało ale było ciche xD
  • Odpowiedz