Aktywne Wpisy
JaX92 +115
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +105

#wroclaw #polskiedrogi #motoryzacja #wypadek #a4
źródło: image
PobierzDopóki nie będzie nowego śladu to tak to będzie wyglądać. Chyba, że postawią na całej długości odcinkowy pomiar prędkości, ale jak wiemy t się nie wydarzy.
Ciekawe dlaczego... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyle lat jest tam ta sama sytuacja a ludzie dalej się nie nauczyli by w tymmiejscu jeździć uważnie xD
@cwlmod: OPP powinno być na wszystkich drogach A i S. Dodatkowo masa fotoradarów pochowanych po krzakach i naprawdę chore kary za duże przekroczenia prędkości. Tylko tak nauczysz p0laka przestrzegania przepisów
@FranzMaurerrr W niemczech jest też masa odcinków bez limitów prędkości (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@cwlmod: akurat ty misiaczku i twoje łyse opony którymi się tak chwaliłeś są zagrożeniem na drodze :).
@ONWRO95: w Niemczech masz prawie 7 razy więcej fotoradarów, niż w Polsce. Właśnie udowodniłeś, że mam rację xD
@ONWRO95: no to jesteś wyjątkiem, bo w Austrii auta na polskich blachach jakoś nie są skore do wyprzedzania takiego Maciusia, jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szerokości patusie, obyś zabił kiedyś tylko siebie