Wpis z mikrobloga

te groteskowe misje typu wywieźć członków przeciwnego gangu do fabryki spożywczej i wrzucić ich do ogromnej maszynki do mielenia mięsa, które potem sprzedawali na mieście

@patykiem_pisane: No k---a nie, twój umysł to ugrzecznił xD Tam jechałeś autobusem i zbierałeś randomowych ludzi z przystanków, wjeżdżałeś do fabryki parówek, wyjeżdżałeś z drugiej strony busem z narysowanym hot dogiem na dachu i zawoziłeś do to jakiejś knajpy, czy sklepu.
  • Odpowiedz
@lukasz_pudzian: do dziś pamiętam, jak ci ludzie wrzeszczeli... GTA2 to była pierwsza gra, którą kupiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) z babcią do Empiku pojechałem z kasą uzbieraną z 11 urodzin (coś takiego, kojarzy mi się ze to 2000r był) ( ͡º ͜ʖ͡º) Ehhh, pamiętam, jakby to było dziś ( ͡º ͜ʖ͡º) a i koszulka była w
  • Odpowiedz
Właśnie przez takie gierki świat osiągnął takie dno moralne jak obecnie widzimy. Ale przyjdzie jeden z drugim i będzie mówił że to fajne i nostalogia .Stare to to a głupie jak było. xD
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: Kolega miał bogatych rodziców i jako pierwszy z naszej paki miał komputer no i miał to już zainstalowane ( ͡° ͜ʖ ͡°) i chodziło się do niego, wklepywało kody i robiło masakry ludności cywilnej ( ͡º ͜ʖ͡º) tak sobie teraz myślę, to trochę sadyści z nas xD
  • Odpowiedz