Aktywne Wpisy

Piter1489 +187
Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, który weźmie ją siłą, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostała wdową po chadzie, niby później zakochała się w oskim Jonie Snow, ale i tak musiała mu wypomnieć, że Drogo był "trochę wyższy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwała po chadzie.
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
źródło: 1000016714
Pobierz
ParadygmatYT +50
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

Tyle się mówi że selekcjonerem powinien być Polak,bo przeważa argument że zna polskich piłkarzy i ogląda "najlepszą ligę na świecie."
Co robi Janek,ano stara się by do kadry wrócił Szczęsny,jak i Grosicki.
Szczęsny - 35 lat.
Grosicki - 37 lat.
To tak ma wyglądać przebudowa kadry?.
#mecz #reprezentacja #pilkanozna
źródło: temp_file8877887415161736963
PobierzSkorupski, Bułka i Grabara ale koniecznie potrzebujemy Wojtusia bo... ???
Dla mnie sprawa jest prosta.
Jak już raz zrezygnowałeś z gry w kadrze,to drzwi powinny być już zamknięte na zawsze,nawet jak zawodnik zmienił zdanie po jakimś czasie i spełnia jakieś tam wymogi selekcjonera.
Można spotkać się ze Szczęsnym,ale tematu powrotu do kadry być nie powinno.
Selekcjoner powinien to uszanować,a nie działać na zasadzie "a weź daj się namówić,chociaż do końca tych
@NanuszJowak91
Z ciebie taki jasnowidz,jak z Jackowskiego - znaczy ch*jowy.
Dobrze nadawałby się jako drugi trener i najbliższy współpracownik jakiegoś fachowca z Zachodu/Południa Europy, zresztą pełnił już taką rolę u boku Benhakkera w kadrze.
Ale jako samodzielny selekcjoner? xD Dla mnie to ten sam poziom co Michniewicz czy Probierz, no ale może akurat się uda xD