Wpis z mikrobloga

@jaszczur12: PIS opracował metodę pokazywania dużych pasków grozy kiedy Konfusia od dawna dociera do mariuszków za pomocą prost... prostackich graficzek w stylu
my=niebo my=piekło my damy wam bogactwo oni biedę itd. Aż się nie mogę nadziwić że takie chwyty mogą działać na kogoś powyżej nie wiem powyżej średniej IQ czy matury każdy zdrowo myślący człowiek zrozumie że politycy wiele obiecują a potem zderzenie ze ścianą
  • Odpowiedz
  • 2
@jaszczur12

A ci w tym pontonie to na plaży nad Bałtykiem będą lądować? Uciekinierzy ze Szwecji, czy z Afryki płynęli przez Atlantyk, morze Północne i duńskie cieśniny?
  • Odpowiedz
@jaszczur12: Polska wyglada tak jak na drugim obrazku wlasnie dzieki SLD PO i po czesci PiS

Wprowadzanie idiotow pokroju Berkowicza, Mentzena, Brauna, Tumanowicza czy Godek tylko cofnie nas w rozwoju

Spoleczenstwo dzisiaj latwiej oglupic tiktokami czy kanalami zero przez co populisci i idioci zdobywaja uznanie i glosy

Smieszy mnie ze ktos slyszac haslo „NISKIe PoDaTki MoRDo” jest w stanie w to uwierzyc xd
  • Odpowiedz
@jaszczur12: i dali jako „swój” przykład miasta rządzone przez prezydentów PO od kilku dobrych lat ¯\(ツ)/¯ mogliby opowiedzieć o Kamieniu Pomorskim, w końcu tam rządził przedstawiciel ich doktryny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jaszczur12: możecie się śmiać, ale uwaga to DZIAŁA, albo się platfusy będą temu przyglądać, albo podejmą rękawicę na polu piktogramów. Nie robiąc nic wygra konfa
  • Odpowiedz