Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kolegiusz: Jestem z Pomorza i nie wierzę, że ktoś może sie o wystawę "Nasi chłopcy" p-------ć. Ale nie pierwszy raz patrioci udowadniają, że za cholerę nie znają swojej historii.
  • Odpowiedz
Podaj motyw dlaczego ruskie służby miały by aranżować marsze antyimigranckie, pomimo że ruscy sami nas chcą nimi zalać

@Mezomorfix: @KptStopczyk: Nie muszą nic aranżować, bo środowiska konfederacko-pisowsko-kibolskie doskonale radzą sobie sami, ale ruskie farmy trolli na pewno promują takie wydarzenia, z tego samego powodu, przez który wspierają zarówno lewicowych jak i prawicowych ekstremistów - zależy im, żeby wywoływać jak największy chaos i podziały, dlatego ksenofobiczne manifestacje, na które
  • Odpowiedz
@ZionOfel: bo żadne media głównego nurtu ani partie polityczne nie wciskają społeczeństwu, że Rosja to przyjaciel i trzeba ich witać z otwartymi ramionami, Wy bezmózgie małpy xd
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: O blm trudno mi się wypowiedzieć, bo nic o tym nie wiem, ale jeśli to jakieś psychole w stylu Nation of Islam, którzy myślą, że są lepsi, tylko dlatego, że są czarni, to oczywiście, że pogłębianie podziałów rasowych w USA jest ruskom bardzo na rękę. Jeśli to jacyś hipisi, którzy organizują pokojowe, antyrasistowskie manifestacje, gdzie promuje się egalitarne państwo, to ruskom nie jest na rękę.

Marsze równości dla ruskich
  • Odpowiedz
i przerzucanie imigrantów których sami zapraszali?

@Kolegiusz: Takze kibole przerzucali imigrantów. Zapraszali ich szereg lat wstecz - od tego czasu już się kanclerz w Niemczech zmienił dwa razy, wiec argumentacja o zapraszani w dizsiejsyzch czasach to manipulacja.

Przecież jedyne ofiary polskie tej wojny były od ukr rakiety
  • Odpowiedz