Ostatnio testuje sobie takie zestawy obiadowo-domowe typu mielony-ziemniaki-buraczki albo schabowy-ziemniaki-kapusta. Mój subiektywny ranking: 1. Sznycel z Netto 2. Mielony z Biedronki 3. Remis: schabowy z Netto i schabowy z Dino
Potem długo nic i Lidl- jakaś masakra, kiedyś Lidl mi się kojarzył z lekko lepszymi i droższymi rzeczami, a tu kompletna porażka. Jedyny sklep z którego obiad poleciał w kubeł i to w dwóch przypadkach. #jedzenie #przemyslenia
@fejk_nejm: dla mnie buraczki z lidla (z lodowki w plastikowym pojemniczku), sa najbardziej zjadliwe z tych gotowych. Praktycznie zero octu, a po lekkim podgrzaniu jak domowe. Pozostale surowki jak wyzej, bleeeeee
Ale z gotowych (poza ww. buraczkami) to mi tylko Grzeskowiak koperkowa wchodzi, a ta widzialem wylacznie w dino.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
1. Sznycel z Netto
2. Mielony z Biedronki
3. Remis: schabowy z Netto i schabowy z Dino
Potem długo nic i Lidl- jakaś masakra, kiedyś Lidl mi się kojarzył z lekko lepszymi i droższymi rzeczami, a tu kompletna porażka. Jedyny sklep z którego obiad poleciał w kubeł i to w dwóch przypadkach. #jedzenie #przemyslenia
kupiłem niedawno coleslaw i w-------m do śmieci od razu, obrzydliwy
Pozostale surowki jak wyzej, bleeeeee
Ale z gotowych (poza ww. buraczkami) to mi tylko Grzeskowiak koperkowa wchodzi, a ta widzialem wylacznie w dino.