Wpis z mikrobloga

@anatomicznedelfinh: sama masz zamkniętą głowe i zero empatii. Kiedyś byłem człowiekiem z potencjałem na normalność, miałem kilka kontaktów z dziewczynami,trzymanie za ręce, całowanie i takie tam.
Wszystkie skończyły się dla mnie źle a potem poznałem prawdę, dlaczego potoczyło się to tak a nie inaczej. Dlaczego poszły do wysokich i przystojnych kolesi. Dlaczego kasjerka z żabce patrzy na mnie z obrzydzeniem. Dlaczego mam zero par na tinderze. Dlaczego zdradziła mnie na
  • Odpowiedz
Tyle osiągnęła, że aż musi szukać walidacji na portalu dla spierdoksów, opcje są więc dwie:
-wszystko jest zmyślone
-w realnym życiu każdy ma Cię w dupie xD

Ps: border zdiagnozowany?
  • Odpowiedz
@vieniasn bo na początku myślałam, że jestem w stanie coś zmienić, ale pomyliłam się. Ten tag uświadomił mi, że faktycznie istnieją bezwartościowi ludzie, w których nie należy inwestować energii. Na początku myślałam, że to jest sposób na odreagowanie, ale potem zrozumiałam, że to jest wasz styl bycia. Trzeba pomagać tym, którzy chcą pomocy, a nie bezwarunkowo wszystkim jak leci
  • Odpowiedz
przekonanie o swojej wyższości.

@anatomicznedelfinh: ten tag dosłownie nazywa się przegryw, jesteśmy przegywami, społecznym marginesem i ludźmi którym się nie udało życie. Gdzie tu przekonanie o własnej wyższości?
  • Odpowiedz
@JanNaj358 akurat przekonania o własnej wyższości to tu pełno jest XD
ile razy już widziałem wpisy że normictwo bezmózgie to czy NPC tamto a OP to ten oświecony
@anatomicznedelfinh bardzo mocno próbujesz się przedstawić w dobrym świetle i źle to wygląda
taka rada na przyszłość
  • Odpowiedz