@Fishwater: rozowy ma okulary od chinczyka juz ktorys raz i zero zastrzezen. Byly tez sprawdzane u optyka. Ciekawostka taka, ze jak nosila ostatnie okulary zrobione u nas, to ja bolala glowa od razu po sciagnieciu okularow, a wieczorem jak ogladala tv to zezowala i koniec koncow nie dalo sie ogladac. Jak nosi okulary od chinczyka to normalnie moze je sciagnac i nic sie nie dzieje. Cholera sie o co chodzi,
@Fishwater nawet po domu to muszą mieć dobry rozmiar żeby wygodnie leżały i nie cisnely i nie spadały, jak jesteś pewny że będą pasować to niezłe cebuladeal (✌゚∀゚)☞
@Fishwater Wieksza popularnoscia cieszy sie zenni.com, ja od nich zamowilem juz z 8 par okularow w tym 4 przeciwsloneczne. Oatatnia wysylka byla ze Szwecji
Kiedyś wyszedłem od optyka z nowymi okularami to nie mogłem za klamkę złapać bo wydawała mi się bliżej niż dalej i miałem bóle głowy. Daj znać jak przyjdą
Wiecie za co lubię #ppk? Za to, że jak z kimś poruszam temat finansów, oszczędzania i ten ktoś krytykuje np. #ppk #ikze to od razu wiem że mam do czynienia z troglodytą.
Komentarz usunięty przez autora
Daj znać jak przyjdą