Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazkonfederacji #pytanie #warszawa #polska
Czy mi może wyjaśnić jakiś zwolennik Brauna czy Konfederacji czym niby różni się to zachowanie Pawła i jego kolegów od zachowania agresywnych imigrantów z którymi ponoć tak Paweł i koledzy z filmu walczą?
Żeby nie było to ja jestem zwolennikiem zamknięcia granic ale takie zachowanie jak na filmie (używanie przekleństw , szarpanie czyjej ś własności)uważam za patologiczne (i nie mam tu na myśli siedzących na trawie)
Czy takie zachowanie to nie jest młyn na koło Lewicy i lewaków chcących przyjąć tych przeciwko którym hojrak Paweł (silni w grupie) przewodzi na tym filmie?
(chciałem to samo pytanie zadać na TT Pawłowi ale mnie wcześniej już zablokował)
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CipakKrulRzycia: Widuję Pawełka czasami w pociągu. Strasznie cichy i spokojny chłopaczek. Możnaby powiedzieć, że taki żeński organ płciowy. A tutaj proszę jaki agresor - widać w kupie siła.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: co oni mają z tym że podbiegają i pierszy tekst jaki krzyczą "nie wyruchali ci 12 letniej córki?" non stop o tym ruchaniu gadają, tak samo na protestach antylgbt

(chciałem to samo pytanie zadać na TT Pawłowi ale mnie wcześniej już zablokował)

@CipakKrulRzycia: to ja ci coś zdradze, tacy jak oni potrafią blokować na twitterze spooooro wcześniej jak widzą twoje sensowne komentarze/wpisy/odpowiedzi w innych miejscach, zwyczajnie za wczasu banują
eSUBA94 - @CipakKrulRzycia: co oni mają z tym że podbiegają i pierszy tekst jaki krzy...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: oglądam i ciśnienie mi się podnosi. Też uważam, że granice muszą UE być szczelne (bo chcąc nie chcąc mieszkam w Birminganistanie i widzę jaki tu syf) ale nie znoszę ekstremizmu w żadną stronę i gdy kiedykolwiek widzę taki poziom agresji czy to słownej, czy nawet fizycznej (wyrywanie komuś jego własności już pod to podpada) to od razu budzi we mnie odrazę. Gdy ktoś próbuje mi sprzedać swój światopogląd i
  • Odpowiedz
Birminganistanie

@LaCarlotta: współczuje. Miałem nadzieję, że po brexit UK tak zrobi i pozbędą się wiadomo kogo a oni jeszcze więcej wpuścili i dali sobie wejść na głowę. Dlatego nie można pozwolić na coś takiego w Polsce. Tyle, że u nas głupia Konfederacja i tacy jak Paweł czy inny Braun nie są lepsi od tych przed którymi przestrzegają. A już na pewno atakowanie w ten sposób co na filmie dzieciaków pokazuje tylko,
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: nie wiem czy w twoim wypadku tak zrobił ale bym się nie zdziwił
ja mam bana u każdego prawie wszędzie i dowiaduje się o tym po pół roku jak wejdę w kogoś post, chyba tylko na nowych kontach botach mateckiego nie mam bo nie miałem jak pisać od września bo mam bana
  • Odpowiedz