Aktywne Wpisy

PachneImbirem +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +52
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Z dumą dzielimy się z Wami wyjątkowym momentem – właśnie podpisaliśmy oficjalną umowę o współpracy WolfSports z WatahąWbrebZasadom Sebastiana Podsiadło! To dla nas nie tylko formalność, ale początek wspólnej drogi, na której razem będziemy inspirować, motywować i pokonywać własne granice.
Na zdjęciu widzicie tę przełomową chwilę – podpisaną umowę, która łączy nas w jednej sportowej watasze. Dla nas to znak, że rodzina WolfSports wciąż się powiększa, a liderzy naprawdę podążają własną ścieżką. Razem zmieniamy reguły gry!
Dołącz do nas i bądź częścią tej historii.
#sebcel #wolfsports #wataha #podazajwlasnasciezka #nowyrozdzial
źródło: Umowa
Pobierz