Aktywne Wpisy
adrianna- +612
Kochani! Pilne! Niepokojące sygnały! Zgodnie z prośbą udostępniam post.
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
źródło: image
Pobierz
ParadygmatYT +87
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
super lista
A co do ADG 2024 to potwierdzam, zapach na każdą okazję i parametrowo całkiem dobrze się sprawuje. Ważne aby to była wersja po zmianach z korkiem magnetycznym, zapach stał się bardziej zbliżony do wersji Profumo.
No i TF Noir Extreme Parfum, męczyłem dekant 2 lata i ni cholerę, nie przekonał
@czasowstrzymywacz: dokladnie, jak testowalem w perfumerii wersje 2023, to 2024 wydawał mi sie duzo lepszy. Ale obecnie chyba ciezko nawet kupic 2023, a butle 200 ml 2024 mozna kupic na luzie za 350-400 zl
A były do zabrania z mojej listy odlewek w dobrych pieniążkach, to nie zaglądnąłeś:) Nie pamiętam od kogo brałem. Jak wąchałem na pożegnanie, to też mi się bardzo podobały:) Chyba nigdy perfumy tak nie pachnął, jak gdy odsprzedajesz dekant:(
+1, ale -1 bo nie pachnie żadnym ogórem ( ͡° ͜ʖ ͡°) typowe ogóry to np Rabanne Million Gold, Santal 33 albo Kenzo Homme
Ale z tym noszeniem w kieszeni to przesada, duzo mialem perfum ktorych parametry byly bardzo slabe i rochas sie do nich nie
Komentarz usunięty przez autora
@Chlodniarz: Poniekąd prawda, ale to raczej przez to, że nie ma powalającej projekcji, bo tak generalnie to utrzymuje się przez kilka godzin. I tak jak OP napisał, nie jest on na ciepłą pogodę ze względu na swoje słodkie nuty, ale tak to można śmiało go nosić w ciągu dnia albo wieczorem podczas zimniejszej pogody.