Wpis z mikrobloga

@WscieklyIRozjuszonyManlet: najlepsi ci od siłowni ( oczywiście większość z nich sama nie ćwiczy i gniecie ich 50 kg) ale udzielają złotych rad na tagu gdzie w naturze taka sylwetka jaką oni przedstawiają za wzór nawet nie istniała bo nie była do niczego potrzebna, wygrywali ci naturalnie silni, wysocy i atrakcyjni
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet: mi to nie przeszkadza, że jakiś normik ma martwą sypialnię albo beciakuje babie zużytej i porzuconej przez innych samców. Takie cucki mają prawo wchodzić w niekorzystne umowy prawne typu małżeństwo, pracować na nieswoje dzieci itd. Rzeczywistość jest jaka jest i nie łudząc się co do natury związków, nie ma co nawet myśleć o wchodzeniu w nie. Jeżeli jesteś singlem, który czasem by zamówił sobie coś krótkoterminowo z neta, problemy
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet: @BlackpillNaCalego Ja się z tym nie zgodzę, bo bardzo ważna jest sprawność fizyczna: siła, szybkość, wytrzymałość, a także koordynacja ruchowa. Nigdy nie zauważyliście jakie powodzenie mieli sportowcy z osiągnieciami rzędu 3 miejsce w powiatowym biegu juniorów młodszych? Nawet goście nie będącymi sportowcami, a po prostu sprawniejsi moggowali na korytarzu tych ładniejszych siłą albo popisami z piłeczką w razie, gdyby robił konkurencję.
  • Odpowiedz
morda mniej wazna, jak masz 190 cm wzrostu możesz mieć mordę jak ogr a i tak będą sie kleiły

Wzrost>wszystko inne

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: mówi to typ, który kilka razy mówił, ze siedzi w domu i nie ma żadnych znajomych. To jak kociara lub psiarz, który leczy brak dzieci posiadaniem zwierzaka i wypowiada się na temat opieki nad dziećmi.
  • Odpowiedz
@straggler2: generalnie wszystko co pozytywne, przydatne, praktyczne (wyłączając chada, bo cokolwiek nie zrobi, większość lasek będzie miała kisiel w gaciach), może zapewnić nam sukces z laskami. Jest tyle różnych rzeczy na świecie, że to kwestia tego co wybierzemy i jak się zaprezentujemy. Sprawność fizyczna, wygląd, smak nasienia (niektóre kobiety wręcz odruchowo najpierw sprawdzają kochanka oralnie), brak pryszczy, jakiś wrodzonych niedoskonałości, świadczy o tym że taki facet da jej zdrowe potomstwo.
  • Odpowiedz
Nigdy nie zauważyliście jakie powodzenie mieli sportowcy z osiągnieciami rzędu 3 miejsce w powiatowym biegu juniorów młodszych?

@straggler2: nie. jedynie gdy ci sportowcy mieli branie (a raczej gdy 3/4 lasek z klasy do nich wzdychało bo wtedy jeszcze nie było takiego puszczalstwa) to gdy dodatkowo byli wysocy, z dobrą mordą i dynamiczni. z drugiej strony miałem w klasie takiego super biegacza regionalnego r----------a i przez niski dymorfizm płciowy laski dosłownie
  • Odpowiedz
@elofrytki znalazłem przyjaciół znacznie w późniejszym wieku więc nie pitol. Co pomaga w ich znalezieniu: wszelka aktywność, dołączenie do jakiś klubów - strzelectwo, motoryzacja, boks, kurde szachy. Następnie to płodzenie dzieci, poznasz innych rodziców i innych znudzonych tatusiów szukających właśnie przyjaciół. U mnie się udało, Tobie też życzę.
  • Odpowiedz