Wpis z mikrobloga

@choochoomotherfucker: Jak chłop coś powie chłopowi to wiadomo, że nie owija w bawełnę. Jest szczery, powie nawet najbrutalniejszą prawdę. "Wy" natomiast, powtarzacie, że wygląd się nie liczy liczy się wnętrze, a jak przychodzi co do czego, to jest śpiewka typu "traktowałam cię jak przyjaciela", albo "jesteś fajnym facetem na pewno znajdziesz sobie drugą połówkę, ja niestety nie jestem zainteresowana".
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Jestem niski. Piszę to z perspektywy faceta, który żyje z tym że z tego powodu jest mniej atrakcyjny. Jak jest się mniej atrakcyjnym, to jesteś ipso facto gorszym. Jak weźmiesz udział w zawodach rzutu piłką lekarską na WF i rzucisz 2 metry, a ktoś inny rzuci 4 metry to jest od ciebie lepszy, a ty od niego gorszy. To nie ma nic do dowalania. Język służy do opisu rzeczywistości,
  • Odpowiedz
@Pharos: "Język służy do opisu rzeczywistości, a nie jej afirmacji i zakłamywania." O to to lepiej bym tego nie ujął. Problemem świata jest brak szczerości i zakłamywanie rzeczywistości. Oszukiwanie drugiej osoby to nie empatia to kłamstwo. Ja od zawsze byłem niski. Zawsze najniższy w klasie i wyśmiewany.
@choochoomotherfucker Takie jest życie i taki jest świat droga Pani... taka też jest prawda i nie zamierzam z nią walczyć bo widzę
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

To nie ma być pejoratywne i kogoś obrazić, tylko potwierdzić brutalną prawdę. W oczach kobiet jak i mężczyzn posiadając wyraźnie mniej niż średnia wzrostu zawsze będziesz postrzegany jako facet gorzej z tego powodu. Niscy faceci, zawsze najniżsi w grupie, tyle naocznych dowodów na to mieli okazję doświadczyć w swoim życiu od dziecka, że takie słowa opisujące przecież ich rzeczywistość ich już nie zabolą, jeżeli nie oszukują samych siebie, tym bardziej
  • Odpowiedz
"Wy" natomiast, powtarzacie, że wygląd się nie liczy liczy się wnętrze, a jak przychodzi co do czego, to jest śpiewka typu "traktowałam cię jak przyjaciela", albo "jesteś fajnym facetem na pewno znajdziesz sobie drugą połówkę, ja niestety nie jestem zainteresowana".

@krychmela12132432: Ale wiesz, że kobiety to nie jest taka jednolita masa o identycznych poglądach i są takie, dla których wygląd jest najważniejszy, a są też takie, dla których ma mniejsze znaczenie?
  • Odpowiedz
Ale wiesz, że kobiety to nie jest taka jednolita masa o identycznych poglądach i są takie, dla których wygląd jest najważniejszy, a są też takie, dla których ma mniejsze znaczenie?

@choochoomotherfucker: Dla większości kobiet wygląd ma fundamentalne znaczenie. A niski wzrost u faceta skreśla bezwzględnie na zasadzie: nie bo nie. Ta dyskusja dalej chyba nie ma sensu, bo schodzimy już na płaszczyznę totalnego bullshitu.

Pisanie o kimś, że jest "gorszego
  • Odpowiedz
Gorzej będzie głównie przez was, przez kobiety i wasze podniety, urojenia, kłamstwa , odrealnione oczekiwania i szukania dziury w całym. I ja was tylko ostrzegam, żebyście się nie obudziły z ręką w nocniku.

@krychmela12132432: Ale wiesz, że będę prawdopodobnie jedyną kobietą, która to przeczyta? Napisz to tym, które mają te "podniety, urojenia, kłamstwa, odrealnione oczekiwania i szukania dziury w całym", bo ja akurat do tego opisu nie pasuję.
  • Odpowiedz