@Pavulon12345: Jest różnica gdy laska 9/10 odrzuca mirka 4/10, a gdy robi to laska 4/10. A jak zdrowy odruch to Adi H. miał rację w takim razie, wskakuj do komory byczq ( ͡°͜ʖ͡°) jak już się w eugenikę bawimy.
@Sig_mar: brzydkim ludziom podobają się ładni ludzie, a nie inni brzydcy ludzie. to że ten fakt nie pasuje do twojego konceptu sprawiedliwego świata to juz twój problem.
@noonchodzewsciekly: Wykop już się nie nadaje do dyskusji, robi się to samo co z redditem, albo wielbisz kobiety albo zamknij ryj. Na pewno to złagodzi stanowisko mężćzyzn.
@LostHoldenCaulfield Tylko tu jeszcze weszły w grę znajomości panci o nicku alzena z moderacją, napisała wprost w którymś komencie, że załatwi mi kolejnego bana i jeszcze straszyła wolnymi sądami xD A sama wdrażała mechanizmy projekcji i wyparcia, co do swojego zachowania na pełnej... Obraża się nawet za prawdziwe stwierdzenie, że ich (kobiet) jako płci dziś się nie da kochać, je trzeba leczyć, za to też wyleciałem...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: true-correct
PobierzDzięki wielkie że wspomniałeś mnie w tym wpisie :)
Raczej zdrowy odruch.
@LostHoldenCaulfield: To ciekawe, bo niektórym moim kumplom jest do bycia przystojnymi naprawdę daleko, a jakoś normalnie z nimi gadam i ich wspieram.
@Pavulon12345: Ehh, over dla baby. W czym Ci przeszkadza gorszy wygląd, jeśli chodzi o zwykłe kolegowanie się?
Myslalem, ze o zwiazkach mowimy.
A jak zdrowy odruch to Adi H. miał rację w takim razie, wskakuj do komory byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak już się w eugenikę bawimy.