Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +56
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

#motoryzacja #led #pytaniedoeksperta #pytanie #samochody
źródło: Screenshot_20250720_120933
Pobierz@FejsFak: :-)
Komentarz usunięty przez moderatora
@FejsFak: uśmiech nad kretynem, który nie ogarnia podstaw fizyki, a co?
@Nieszkodnik: jeszcze jak byś umiał wytłumaczyć kto jest tym kretynem i o jakie prawa fizyki chodzi to bym ci zwrócił honor
@NuklearnySzpadel: a może ty sobie "żarty" robisz bo niby co ci da obracanie wypustek jak tam masz ten sam potencjał bo to jest walec metalowy przewodzący prąd z dwiema wypustkami? Przecież nie ma znaczenia w którym miejscu tego walca przyłożę styk wtyczki...
@NuklearnySzpadel: pokaż jak to obracasz
źródło: zmiana_polaryzacji
Pobierz@Nieszkodnik: widzę, że masz znajomości w moderacji i wyzywanie mnie od kretynów jest ok ale jak ja napiszę o kretyńskiej emotce to już jest atak na wielce szanownego przyjaciela moderacji?
Masz rację. Kompletnie zignorowałem konstrukcję żarówki i wtyczki. Pomyliło mi się z sytuacją jak wymieniałem W16W. Szkoda, że nie wyszukałem zdjęć przed wypowiedzeniem się.
@ziomus13: proszę bardzo, za taką fachową poradę plusik się należy jak psu micha
Czemu w ogóle kupiłeś takie coś? Spełnia to wymogi luminescencyjne?
Nie jestem zwolennikiem takich wynalazków bo można niechcący oślepiać innych
Przed ucięciem kabli sprawdź czy to w ogóle świeci w odwrotnej polaryzacji
@r5678: ale te żarowe się przepalają non stop więc chcę LED'a bo jest niby wytrzymalszy
@alkoJezus: tak zrobiłem ale najpierw sprawdziłem czy świeci w ogóle (wtyczka w lampie ma s---------ą polaryzację właśnie). Z-----e allegro daje pierdyliard nieistotnych opcji do wyboru ale takich jak polaryzacja LED'ów albo współdziałanie z CAN które są mega istotne niestety brak więc trzeba się przekopywać przez
@szejas: tak, sprawdziłem