Aktywne Wpisy

23567435375 +203

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Chciałem zrobić #rozdajo 100zł z tej okazji, ale żeby zanonimizować formę, wygrany plusujący dostanie kupon 100zł na allegro. Dzisiaj późnym wieczorem poleci kupon do zwycięzcy. Zdrówko!
#it #wygryw #rozdajo
@mamamarcina: chłop zajął przecież pole position w tym wyścigu xD
1. było warto względem czasu z dziećmi, który nie wróci (nie oszukujmy się, przy takich liczbach, bo jednak niezawiele czasu miałeś, chyba, że spałeś 4h dziennie)? Jak relacja z kobietą? $$$ znieczuliły Twoje wycofanie z relacji oraz zajmowania się domem i rodziną?
2. dużo przytyłeś, czy Ty z tych chudych programistów?
3. skąd pomysł, żeby aż tak mocno cisnąć? Nie lepiej było
@FoczanPingwianu: Co? I jeszcze dostajesz porady, żeby w razie rozwodu Twoja żona nie dostała alimentów? Jak dla mnie to mocno się zagubiłeś. IMO połowa kasy dla żony, skoro ona Twoje obowiązki ogarniała przez rok.
Mi się po prostu nie chce tracić życia na takie "chellenge" bo i po co? for money? zarabiam tyle, że mnie stać na wszystko czego potrzebuje. Gdybym jeszcze miał zarobić kilkanaście baniek, żeby do końca życia nic nie robić to może ale tak to pff. Nic by mi te pieniądze w życiu nie zmieniły bo
@Szczypior3k: Dlaczego miałaby nie wykorzystać tego? Wyobraź sobie, że twoja żona przez rok zajmuje się tylko sobą, a ty musisz robić wszystko: zajmować się dziećmi, prać, sprzątać, gotować, robić zakupy itd. No chyba że ona nie pracuje zawodowo. Niemniej i tak głupia decyzja z jej strony, bo w razie rozstania np. za dwa lata, ona
Gratki!
@Grysik:
źródło: xd
PobierzŻadne pieniądze tego nie zastąpią ale gratuluję że Ci się udało mieć tyle siły w sobie i stworzyć porządną poduszkę finansową. Myślę że warto pójść w złoto bo teraz jest bardzo opłacalne