Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Chciałem zrobić #rozdajo 100zł z tej okazji, ale żeby zanonimizować formę, wygrany plusujący dostanie kupon 100zł na allegro. Dzisiaj późnym wieczorem poleci kupon do zwycięzcy. Zdrówko!
#it #wygryw #rozdajo
@ubog: XDDDD
To już wyższy poziom cebulactwa, p-------ć się, że ktoś za mało chce rozdać
I patrzy na to konto z wywieszonym jęzorem i tylko to mu przyjemność sprawia no spoko...
Najważniejsze: zaplanowałeś i dowiozłeś, no i masz finansową poduszkę.
Mam nadzieję, że Twoja partnerka jest osobą godną zaufania i nie wykorzysta tego przeciwko Tobie (w razie zasądzania alimentów sąd popatrzy na wpływy na konto i odpowiednio wyliczy zdolność finansową).
Fajnie ale ja sobie w życiu wole:
- Coś zobaczyć na świecie,
- Zamiast gruza za 25k kupić normalne auto jak normalny człowiek z salonu,
- Zamiast najtańszych paneli kupić coś lepszego lepiej wyglądającego
@Nighthuntero: wiesz, jednak chwalenie się że się zarobiło 1.6mln zł i z tego powodu da się komuś 100 zł jest śmieszne. Trochę jak "Wygrałem kumulację lotto, więc postawie wszystkim po faworku", co kiedyś wyśmiewa ła pewna reklama.
Jak ktoś chwali się że zdobył dość spory zastrzyk gotówki i z tego powodu chce zrobić prezent, na który większość
źródło: image
PobierzPotwierdzam byłem tym 1.6mln xD