Wpis z mikrobloga

Nieoficjalnie wiemy, że jeden z ojców skrzywdzonej dziewczynki tylko czekam na wyjście z aresztu Jakuba W. - naszym zdaniem areszt to najbezpieczniejsze miejsce dlatego zwyrodnialca.

XDDDDD typ poniósł porażkę jako ojciec i teraz będzie się mścił na chłopaku który pokazał to jak wychował swoją córkę całej Polsce xD

#heheszki #ajemge1 #logikarozowychpaskow
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elegancki-pan: @Satan_Was_a_Babyboomer swoją drogą to dokładnie taki typ ojca podejrzewam ze wychowuje takie szony. "Moja córcia najlepsza nigdy nic to napewno cały świat w około ja do tego namówił".
20 lat życia z rodzicami z takim mentalem i laski to przejmują i wyrabiaja w sobie brak jakiejkolwiek odpowiedzialności za cokolwiek za to swietne szukanie wymówek dlaczego nie są winne
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: sfrustrowane matki o demoralizacji
Ich dzieci i rodzin, a ja tylko mówię jak żyją, to wy mówiłyście jak mają to robić

taki cytacik dla tych wszystkich ojców

Sam mam córke ale gdyby takie cos zorbiła to bym miał pretensje do niej. Podobnie ludzie reaguja na zdrade partnera, leca lać tego który sypia z żoną zamiast to zonie
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: Jakie dziewczynki xDDD Przecież tam nie przychodziły nieletnie dziewczynki tylko pełnoletnie kobiety. Co za fałszywa narracja. Powinien podać autora tego posta do sądu za te brednie jak tylko wyjdzie.
  • Odpowiedz