Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@se_mallo: myślę że niedługo feministyczne enpece jak ta julka dostaną potężnie w łeb od rzeczywistości. Era takiego p-----------o ochoczo wspieranego przez korporacje pasione forsą z drukarki skończyła się. A już nawet nie mówię o końcu ery bezpieczeństwa publicznego na bogatym Zachodzie.
  • Odpowiedz
  • 1
U nas więcej osób pracuje 8-16.

@bardzospokojnyczlowiek Śmiem twierdzić, ze w biurach, o czym ona pewnie mowi, więcej osob pracuje 9-17. Godziny często są luźne, a z doświadczenia widziałem wiecej osob przychodzących na 9 niż na 8. To oczywiście dowód na chłopski rozum, ale tez niespecjalnie wierzę w badania oparte na deklaracjach samych pracowników. Bo jestem przekonany, ze wielu tych, co przychodzi koło 9 mowi, ze przychodzi po 8 ( ͡
  • Odpowiedz
najlepiej niech kobietki pracują tak od 10-14, żeby się nie przepracowały, a resztę odrobią chłopy

@KanJaweuDieZweite: gdyby nie wyzysk systemowo-korporacyjny to wszyscy byśmy dziś tylko tyle pracowali.

Od odkąd pół wieku pomimo ok 250% wzrostu wydajności pracy, realna siła nabywcza jest w stagnacji.
szpongiel - >najlepiej niech kobietki pracują tak od 10-14, żeby się nie przepracował...

źródło: 1000019777

Pobierz
  • Odpowiedz