Aktywne Wpisy

Qurvinox +320

calban +214
Ciekawostka
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
źródło: 5952
Pobierz

#legiongo
źródło: fe90847b-a375-46d8-9988-16e67ee5d6fa_p-lenovo-legion-go-83e1000qpb
PobierzMoc = legion
Mobilnosc = steam deck
wydajesz kase na sprzęt i masz spokój na lata.
co do baterii, powerbank rozwiązuje problem. na urodziny kupiłem legiona, a na borzenarodzenie 40aH 100W powerbank i na dojazdy do roboty z przesiadkami w busie starcza 2-3h z korkami w jedną stronę,
Ale tak jak pisałem, zależy co potrzebujesz. Steam deck oferuje ci nawet 8h na baterii bez żadnych powerbanków. Jest po prostu bardziej mobilny.
Legion wydajniejszy, ale wiekszy i gorszy czas na baterii. Co kto woli.
Jak ja chce grać w nowe gry AAA to gram juz na PC a steam deck u mnie to
@kromeczek: nie korzystam z oprogramowania lenovo, w biosie wszystko ustawiłem. Microsoftu? przecież to windows, niema alternatywy dla osób nie posiadających steama
głośniki? lecę na słuchawkach emulowane
Lubię ten sprzęt, ale ogółem trzeba mieć mindset linuksiarza-druciarza do niego.
Może jak się na tym StemIOS postawi to jest latwiej, nie wiem, nie próbowalem
@mati1990: bez przesady. Nie jest to lot w kosmos ale kilka kliknięć, wpisanie nazwy, wybranie ścieżki i gotowe. Nic trudnego.
https://www.reddit.com/r/LegionGo/comments/1au91z1/massively_improve_sound_quality_without_software/