Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +151
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz
bar125 +41
To już chyba wiem kto nam zafunduje kolejnego czarnego łabędzia wkrótce
#gielda
#gielda
źródło: 63de6798e0efd59117260017c52e39f903625e82f6feed2396731cc742b321ae
Pobierz

Kiedy granice już będą zamknięte, Konfederacja (pewnie z pisowcami) ruszy z kampanią "Polexit!". Powiedzą: "Przecież otwarte granice to już przeszłość, teraz Unia tylko wam szkodzi."
To cyniczna gra na oswajanie Polaków z ideą wyjścia z UE.
Warto o tym pamiętać i przewidywać ruchy tych kacapów, jako dawny konfiarz i szur dobrze to widzę.
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #4konserwy #neuropa
źródło: FsDvhbLWwAIDa27
PobierzJeśli rząd i UE dają paliwo do polityki antyunijnej to nic nie zrobisz. Nacjololo zdobywa łatwe punkty.
Niech wypłacą jeszcze trochę chajsu z KPO bez robienia tych szkodliwych kamieni milowych i wygaszamy ten projekt.
Niedługo i tak byśmy zaczęli płacić więcej niż dostawać.
Unia po traktacie lizbońskim to rak.
@BaviDamek: ostro o prezydenturze Lecha Kaczyńskiego
W sumie dobrze. W 2027 przerżniecie jeszcze bardziej xD
- Witamy Ukrainę i niech "Polaczki" się zesrają, przyjmiemy Ukraińców ;)
- Shengen? Nam powoli zaczyna to przeszkadzać
- Chcecie sprzedać jakąś żywność? Jedynie po spełnieniu naszych norm i zapłaceniu za możliwość handlu.
- Chcesz coś kupić albo sprzedać? Podateczki/ Cła. Wypierdziany złomek od pana Niemca? Podateczek +30%
@paragonik: w polityce liczą się twarde interesy a nie frajerstwo, więc co to w ogóle za porównania są do rodziców?
No ale nie dziwi mnie ten naiwny romantyzm jak patrzę na Twój awatar.
¯\(ツ)/¯
@assninja: tak. Nie jestem pisowcem żebym lubił Kaczyńskiego.
@Neobychno: dla Polaków może tak, ale nie dla tych co zostają w Polsce i nie dla Polski.
@Neobychno: @bartekppp @assninja ciekawe że jak to samo zrobiły Niemcy ze 2 lata temu to wykopki d--a cicho xD
@armin-van-kutonger: A jak rzad daje paliwo? WIekszosc argumentów nt imigracji to fajki lub podrasowane wrzutki.