Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +139
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kwestia tego, że z Mercedesów i Audi można znaleźć ciekawe egzemplarze w tym budżecie, jednakże rocznik no i te silniki; w Mercedesie 1.8 kompressor jest świetny, gdyby się udało znaleźć od osoby prywatnej z ciekawym przebiegim to bym chętnie to rozważył, tak samo jak w przypadku jakiegoś Audi, ale tu jest problem bo TFSI to podobno są bardzo wadliwe silniki zwłaszcza 1.8 i 2.0, nie potrzebuję diesla, bo co mi z tego jak kupię jakieś A4 B8 2.0 TDI skoro i tak klasa emisji mnie ogranicza.
Dlaczego rozważam sedany i niemieckie auta głównie? Bo mi się po prostu podobają wewnątrz i w kontekście karoserii, do BMW nie jestem przekonany. Więc tutaj pytanie, czy warto faktycznie zastanowić się nad zakupem wspomnianych aut nieco starszych rocznikowo i po prostu o to auto dbać przez jakieś 5 lat dopóki mi się nie znudzi czy jest coś do polecenia w benzynie z ładniejszych sedanów, których tutaj nie wymieniłem? Od razu mówię, że żadne jakieś miejskie hatchbacki 1.0 mimo tego, że nowsze to mnie nie interesują. #samochody #motoryzacja #carboners #mechanikasamochodowa #auta #pytanie
W tym przedziale spokojnie kupisz, insignie FL chathback 1.4t 1.6t. albo 1.8