Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś, dlaczego ludzie decydują się na wyjazd do Chorwacji autem zamiast np wygodnym pociągiem?(_ )
jmuhha - Wytłumaczy mi ktoś, dlaczego ludzie decydują się na wyjazd do Chorwacji aute...

źródło: 1000018543

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: ja nie lubie pojazdów szynowych bo czuje strach przed tym że wydarzy sie katastrofa (długie chamowanie) albo że nie wysiąde w dobrym miejscu i w p---u gdzieś pojade. dodatkowo fajnie mieć swój samochód będąc na chorwacji. będąc na miejscu wolisz autobusem miejskim jeździć w jakieś okoliczne miejsca pozwiedzać czy tym pociągiem tak jeździsz? :P
  • Odpowiedz
Wytłumaczy mi ktoś, dlaczego ludzie decydują się na wyjazd do Chorwacji autem zamiast np wygodnym pociągiem?(_ )

@jmuhha: ponieważ pociąg nie dojedzie do miejsca na zdjęciu :-)
  • Odpowiedz
@jmuhha: już pomijając paranoje związane z transportem masowym, to trasa nie jest aż taka długa, a wygoda na miejscu oddaje te parę godzin niewygody - wypożyczenie auta wiąże się z dodatkowymi kosztami + na 99% przytna przy oddawaniu auta
  • Odpowiedz
@sirgorn dlatego trzeba się ubezpieczyć i nastawić na pojedynek z wypożyczalnią. Ostatnio pożyczałem od firmy, która miała mierną renomę. Pożyczałem najtańszą opcję, a dostałem z braku laku średnią xD, najtańsze ubezpieczenie zewnątrz i niczego mi nie zabrali.
  • Odpowiedz
dlatego trzeba się ubezpieczyć i nastawić na pojedynek z wypożyczalnią

@PiccoloColo: albo miec w------e i jechać swoim ¯\(ツ)/¯ ja po prostu odpowiadam na pytanie OP, dlaczego ludzie decydują się jechać swoim autem
  • Odpowiedz
  • 0
@jmuhha w pierwszej turze na biejat w drugiej na trzaska?
auto daje wolnosc i wygode :)
a zbiorkom to dofinansowany komunistyczny relikt
  • Odpowiedz
@jmuhha Jako że do Chorwacji w swoim życiu już jechałem autem, pociągiem i leciałem samolotem, to wrzucę swoje 3 grosze:
Samochód - fajna wyprawa, bo pakujesz rzeczy ile auto zmieści, po drodze można zrobić sobie postoje w fajnych miasteczkach, czy nawet nocleg. Na miejscu jeździsz gdzie chcesz. Minus - jest daleko, dla tych którzy nie przepadają za długimi trasami.
Pociąg - najdłuższa podróż, ale możesz se spać, chlać, grać w gierki,
  • Odpowiedz
  • 0
Oo plaża rucica na wyspie Pag. Jutro tam podjade. @jmuhha ja np jak jadę na dłuższy okres np ponad 20 dni do samochodu mogę na spokojnie sie spakować. Do pociągu ciężko by było zabrać np walizkę z ciuchami, deskę sup, wiosła, kamizelki ratunkowe itd
  • Odpowiedz