Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

ZabijamKury +12
Trochę mi się uleje, bo zaczynam się czuć jak Zajechany Zygmunt.
Pracuję jako programista i zarabiam te magiczne 15k netto na fakturze, czyli po podatkach, zusach, księgowym 10400 zł. Ostatnią podwyżkę miałem dokładnie 2 lata temu i było to magiczne 3 zł na godzinę (zayebista kwota nie ?). Miałem obiecane, że na początku tego roku będę miał 15 zł netto więcej i we wrześniu kolejne 10 zł bo firma się zaczęła
Pracuję jako programista i zarabiam te magiczne 15k netto na fakturze, czyli po podatkach, zusach, księgowym 10400 zł. Ostatnią podwyżkę miałem dokładnie 2 lata temu i było to magiczne 3 zł na godzinę (zayebista kwota nie ?). Miałem obiecane, że na początku tego roku będę miał 15 zł netto więcej i we wrześniu kolejne 10 zł bo firma się zaczęła

#wakacje, było pięknie, morza, plaża, piękna pogoda, ehh szkoda że to tak szybko poleciało
#psychologia - zawsze tak jest, czas szybko leci gdy człowiek robi coś przyjemnego. Za dzieciaki to godzinka w gierkę leciała jak z bicza, w tempie światła
#przemyslenia , analizuję tag # gielda i powiem wam że to rak, ile tam jest mściwych ludzi, to mało powiedzianych. Grunt komuś dowalić.
ziomki grają jakimiś drobniakami, po 3 tyś zł i myślą że są wielkimi inwestorami i Warrent Buffet.
takie typowe zaprogramowane jednostki - jestem lepszy od innych, gardzę innymi osobami, nie pokazuję pozytywnych emocji, nie mam empatii, gram twardziela
nawet jak ktoś ma 100 tyś zł, to co może sobie za to kupić? Kupi sobie auto i co? po 10 latach, jak sprzeda go za 50 tyś zł to fajnie, ale większości przypadków, dołoży do niego jeszcze z 40 tyś zł... na naprawy, serwis, użytkowanie.