Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Kryspin013 faktycznie, tego hokeistę też miałem, ale jak byk pamiętam, że mieliśmy w lodówce na wyjeździe ogórki w tym. Dzieciakiem byłem, więc ciężko mi powiedzieć, może wziąłem jednego w puszce, a słoik na miejscu dupnął, więc rodzice wykorzystali co było. Ale tak było, nie zmyślam xd
  • Odpowiedz
Onua Nuva

@Kryspin013: Tak było, ale tylko w pierwszej serii. OP napisał że ogórki były w puszce Onua Nuva, a to druga seria. Nakrętki co prawda miały miejsce na zainstalowanie elementów, ale nie miały już dziurki na wylot. Poza tym nie normalizuj wszystkich serii i nie wsadzaj do jednego wora, jak pamiętasz tylko pierwszą (tak zrozumiałem z twojego posta).
Tronsez - >Onua Nuva 

@Kryspin013: Tak było, ale tylko w pierwszej serii. OP napisał...

źródło: bb0329

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Tak było, ale tylko w pierwszej serii. OP napisał że ogórki były w puszce Onua Nuva, a to druga seria. Nakrętki co prawda miały miejsce na zainstalowanie elementów, ale nie miały już dziurki na wylot

@Tronsez: miały otwory bo pamiętam za gówniakia. Zreszą ja pisałem nie o pierwszych toa a o wszystkich puszkowych zestawach bionicli. Tu masz przykład va bohroków-kal - otwory tutaj nie pełniły żadnej zabawowej
K.....3 - >@Kryspin013: Tak było, ale tylko w pierwszej serii. OP napisał że ogórki b...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz