Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powodzenia życzę ja akurat ADHD ekstrawertyk więc odrazu się wrabalem w konflikty na zmianach, 7 lat tak przepracowałem. Szukaj bratnich dusz na resztę mniej wywalone, jak jest opcja rozwoju chywtaj się niej, najlepiej byś się wydostał z pracy zmianowej bo tak jak pisali to wykańcza na dłużej, ewentualnie za inną firmą patrz, ucz się życia bo to też może sprawiać przyjemność, Powodzenia
  • Odpowiedz
@eisil: będzie dobrze, wystarczy że upewnisz się w swoich obowiązkach i zauważysz, że trudno im będzie znaleźć kogoś lepszego na Twoje miejsce.
  • Odpowiedz
@eisil: z wrodzona nieudolnoscia jak to sam ujales bierzesz sie za najbardziej skomplikowana maszyne w zakladzie i to za 4k. No zycze powodzenia, wiecej zarobisz na jagodach i grzybach przy mniejszym stresie.
  • Odpowiedz
@eisil: Spokojnie. Ważne będą kilka pierwszych tygodni. Później jak już się wpadnie w rutynę to będzie jakoś wszystko sobie leciało. Wówczas może pojawić się lęk przed jakimiś nowymi zmianami. Ale w pracy zmiany zachodzą powoli więc nie ma się czego obawiać.
  • Odpowiedz
@eisil: Gratulacje chłopie.

Co Ci mogę poradzić na start:

Firma ma Twoje błędy wliczone w prognozę kosztów. Jak zjebiesz, to się nie przejmuj, bo oni się tego spodziewali. Oni wyliczyli, że X pracowników popełni Y błędów, co będzie kosztować Z kasy.
Będziesz się uczył, więc nie jeden błąd popełnisz. Trudno, pracuje
  • Odpowiedz
  • 2
@Hicur: Nie mogę zdradzić, bo nie jest to coś produkowanego powszechnie. Sam do końca nie wiem co będę tam robił.
  • Odpowiedz
@eisil: Okej, tzn faktycznie jeśli firma zajmuje się czymś mniej popularnym to łatwiej takowa namierzyć co wiąże się z prywatnością. Trochę nie przemyślałem tego pytania za co sorki.
Patrząc w drugą stronę, x czasu temu pisałem na wykopie co moja firma produkuje a patrząc na ilość firm w Polsce które to robią najzwyczajniej w świecie tym sposobem podałem mniej więcej swoją lokacje :D
  • Odpowiedz