Wpis z mikrobloga

wiecie co jest zabawne w tym memie? ze jako frontendowiec ze sporym expem zdarza mi sie tak robic XD oczywiscie zamiast fizycznej linijki uzywam painta xD

#frontend
wybacz - wiecie co jest zabawne w tym memie? ze jako frontendowiec ze sporym expem zd...

źródło: dd

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wybacz: Ja chyba mam za mało expa bo mi się nigdy tak nie zdarzyło. A kilka razy miałem tak, że moja praca była sprawdzana co do piksela.
  • Odpowiedz
  • 0
@ra_s:

spokojnie, jeszcze kiedys bedziesz mial okazje ( ͡º ͜ʖ͡º) niech tylko jakis p----------y menadzerek wymysli zeby dodac nowego "prostego" featura "na jutro" do jakiejs zewnetrznej libki to szybko bedziesz szukal linijeczki xD
  • Odpowiedz
@wybacz: Nie wiem, co przyniesie przyszłość, ale mam nadzieję, że nie będę musiał rozmawiać z żądnymi menadzerkami. Poza tym, sytuacje, gdzie ktoś przychodzi i każe Ci coś zrobić "na jutro", istnieją tylko w Januszex SC, bo w normalnie zarządzanej firmie takie scenariusze się nie zdarzają. Nawet w bardzo małych firmach, decyzje dotyczące dodawania nowych funkcji mają swój proces.
  • Odpowiedz
  • 0
@ra_s:

spokojnie synu, eldorado sie skonczylo, jeszcze bedziesz mowil "tak jest panie januszu, na jutro dodam o co mnie jasnie pan prosi"
  • Odpowiedz
@wybacz: Spokojnie tatko bo tata marcina powiedział, że jak jedno eldorado się kończy to gdzieś zaczyna się drugie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz