Wpis z mikrobloga

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Z tej samej gliny są ulepione, z tą różnicą że potrafią to maskować.
Idealnym przykładem są zakola. Nawet nie macie pojęcia ile istnieje fryzur maskujących najgorsze typy łysienia, podczas gdy chłop nie może sobie nawet czapki z daszkiem kupić, by p0lskie sp0łeczeństwo nie nazwała go sebkiem patusem
  • Odpowiedz
@rekkin no z tym się zgodzę. Mężczyźni w przedziale 20-30 lub 30-35 są teraz bardziej świadomi. I tak, chodzi mi głównie o dbanie o siebie. Po prostu jako kobietę odrzucają mnie brudne paznokcie, niezadbana twarz czy nieogarnięte włosy.

To też nie jest tak, że wszystkie kobiety o siebie dbają. Ale z reguły dbają bardziej niż mężczyźni
  • Odpowiedz
@madafakerski-golab XD nie wiem jak to inaczej skomentować.

Ale też nieźle twój wysryw świadczy o mężczyznach w takim razie. Kobieta to nic nie musi, nie musi być mądra, nie musi mieć wykształcenia, nie musi być dobra. Ważne, żeby miała bmi w normie to wtedy jest atrakcyjna. Niezła logika. Niezłe macie te wymagania.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Jak ona sama jest jakies 4/10 i to w makeupie, a faceci w polsce wcale nie sa gorsi od kobiet, nosza te same geny, ale kobiety zyjac w swiecie instagrama tiktoka itd + mase atencji od spermiarzy doprowadza do faktu ze same zyja w alternatywnym swiecie. r-------y rynek tragicznie mamy xd Kobiety sa kompletnie zdemoralizowane i doprowadza nas do upadku, muzulmanie nas skolonizuja
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN typowy polak po 30 to grubas z olbrzymim bembzoben, zakolak, niski i raczki jak u dziecka. Narodowym sportem od dawna jest piwko wieczorem. Kobiety w Polsce są zdecydowanie bardziej zadbane. Faktem jest, że żeby kobieta była zadbana musi po prostu wydać trochę pieniędzy. Facet musi włożyć dużo pracy, co zahartowanych Polaków przerasta.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN jako kobieta jedyne co mi by wyglądzie nie odpowiadało to np brak higieny i jakąś poważna otyłość bo już nie oszukujmy ludzie z chorobą gdzie zajmują 2 siedzenia naprawdę... odpycha a jakiś pociąg fizyczny też jest ważny
  • Odpowiedz