Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +19
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

Idealnym przykładem są zakola. Nawet nie macie pojęcia ile istnieje fryzur maskujących najgorsze typy łysienia, podczas gdy chłop nie może sobie nawet czapki z daszkiem kupić, by p0lskie sp0łeczeństwo nie nazwała go sebkiem patusem
To też nie jest tak, że wszystkie kobiety o siebie dbają. Ale z reguły dbają bardziej niż mężczyźni
Ale też nieźle twój wysryw świadczy o mężczyznach w takim razie. Kobieta to nic nie musi, nie musi być mądra, nie musi mieć wykształcenia, nie musi być dobra. Ważne, żeby miała bmi w normie to wtedy jest atrakcyjna. Niezła logika. Niezłe macie te wymagania.
żabki niż na odwrót
Gadzie mózgi i prymitywna natura k0biet co zrobić ¯_(ツ)_/¯
Nie to wy jesteście puste co świadczy nawet screen wpisu powyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)