Aktywne Wpisy

laventel +36
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +181
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

Inwestomat wraca z tematem GIGANTYCZNEJ afery Łukaszka i innych xD
https://x.com/Inwestomat_eu/status/1946126017346539725
Więcej info nie po 17:00 ale w poniedziałek
Daj plusa to zawołam
#gielda #afera #xtb #meczennicyxtb
źródło: GwC1HG8XUAAnBTF
PobierzTo podsumowuje jakiego rodzaju ludzie są tymi ofiarami. Gdy czytamy o takich rzeczach do podświadomie, zakładamy, że inni są mniej więcej tacy jak my, co tutaj oznacza, że jako tako ogarniają komputery, a więc dostosowujemy resztę założeń do naszego punktu widzenia, czyli tutaj to ten mityczny haker musiał być geniuszem, albo jakiś
@zakopiak: i teraz przypomnijcie sobie tego dzbana Łukaszka co jęczy, że zna osobę poszkodowana z 2FA - musiał wiedzieć, że przekazał kod SMS do logowania na fejkowej stronie. Zataił to celowo jak i wiele innych faktów o których dowiemy sie z czasem.
@zakopiak: po co? SIM swapping mówi to coś panu, Panie Ferdku?
Dodatkowo nie chroni to np przed anydeskiem.
No i z XTB wyszło więcej problemów, np nie ubijanie sesji.
Może i to się nie wydaje sprawiedliwie, ale jak chcieli świadczyć usługi finansowe, to trzeba przestrzegać standardów branży i życzeń regulatora.
@LimboNoir: Nie ma szans. Przez "pomyłkę" spalił w piecu komputer z którego wyciekło jego hasło. Zapomniał, że musi być przebadany przez specjalistę jeśli chce potwierdzić swoją niewinność xD
@Gjbgghbhhjj: a ty też zaskoczony i nie wiedziałeś co się dzieje mimo użytkowania?
@agent001: jak się przejmuje sesje logowania? Serio pytam, bo jestem laikiem - muszę mieć jakiegoś malware'a na kompie, coś kliknąć czy co?