Wpis z mikrobloga

Wszyscy sławni "traderzy", "inwestorzy" i inni farmazoniarze na X pisali, że w lato będą spadki, więc całkowicie wychodzą z rynku w kwietniu / maju (Sell in May and go away).
A teraz ci sami goście piszą, że zaczynają realizować zyski z Bitcoina, Ethereum i altów.

No kuźwa XD

#kryptowaluty #gielda #ethereum #bitcoin
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trevoz: jak komuś się nudzi to polecam obejrzeć filmik na yt losowego youtubera sprzed kilku miesięcy, może sprzed roku, ja się przy tym nieźle bawię xD
  • Odpowiedz
@trevoz: ogólnie wszystkie decyzje które wywołali u mnie "eksperci" (przelanie czary goryczy czy wywołanie entuzjazmu) były dla mnie niekorzystne finansowo.
Nawet jak mieli rację to w horyzoncie czasowym który nie zgadzał się z logiką ich rozumowania.
Lepiej traktować ich jako wskaźnik zainteresowania tak naprawdę ulicy, bo na tym zainteresowaniu robią wyświetlenia i tyle.
  • Odpowiedz
Wszyscy sławni "traderzy", "inwestorzy" i inni farmazoniarze na X pisali, że w lato będą spadki,

@trevoz: większość z nich nie zarabia na giełdzie tylko na byciu giełdowym influ na blogach podcastach i książkach jak zarabiać na giełdzie.
  • Odpowiedz
@trevoz: jak bym zaplacil koniecznemu kilka tysięcy za rade, zeby sprzedać cale eth miesiac temu to nie powiem, troche bym się zdenerwowal :D

na szczescie dawno temu zrozumiałem, ze ci goscie maja dokladnie takie samo pojecie o tym jak zachowa sie cena co ja - zadne.
  • Odpowiedz
@trevoz moglbys podać screeny albo linki do wpisów gdzie ktoś faktycznie ogłaszał wyjście z rynku w kwietniu i wpisów gdzie ta sama osoba ogłosiła teraz realizację zysków z krypto?
  • Odpowiedz
moglbys podać screeny albo linki do wpisów gdzie ktoś faktycznie ogłaszał wyjście z rynku w kwietniu i wpisów gdzie ta sama osoba ogłosiła teraz realizację zysków z krypto?

@EMMM2222: obawiam się że za dużo wymagasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
farmazoniarze na X pisali, że w lato będą spadki, więc całkowicie wychodzą z rynku w kwietniu / maju (Sell in May and go away).

@trevoz: dlatego od kwietnia jestem sumarycznie ponad 30% do przodu na etoro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz